DINER
Wo t/m Zo vanaf 17:30

ENTREÉS / VOORGERECHTEN:

Paté maison au confit d'oignons - 9,50
   Huisgemaakte paté met uienmarmelade 

Charcuterie — 13,50
  Vleesschotel met ham,worsten en rillette

Salade Savoyarde  — 12,50
   Salade met Reblochon, spekjes, champignons en ui

Truite fumée à la crème de raifort — 11,50
   Gerookte forelfilet met mierikswortelcrème

Cocktail des crevettes grises — 13,50
  Hollandse garnalencocktail

Tourain Toulousain — 6,50
  Knoflooksoep uit Toulouse

Soupe de poissons des rochers — 8,50
  Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons

Soupe à la moutarde — 6,50
  Mosterdsoep

1/2 douz. Escargots de Bourgogne — 10,50
  1/2 doz. Slakken in kruidenboter

Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat — 14,50
  Coquilles St. Jacques met Noilly Prat-saus

   

PLATS / HOOFDGERECHTEN

Magret de canard à la poivre vert — 22,50
 Eendenborst met groene pepersaus

Entrecôte Lyonnaise — 23,50
 Entrecôte met sjalottenjus

Langue de boeuf au moutarde et aux capres — 21,50
 Rundertong met mosterd-kappertjes-saus

Boeuf Bourguignon— 20,50
 Runderstoofschotel

Confit de canard á la choucroute— 23,50
 Geconfijte eendenboutjes met zuurkool

Tartiflette — 19,50
  Ovenschotel van aardappels, Reblochon, spekjes en ui

Dos de cabillaud, sauce aux crevettes — 22,50
  Kabeljauw-rugfilet met garnaaltjessaus

Gambas al ajillo - 21,50
  Gamba's met knoflook en olijfolie

Deux petites soles à la meunière — 23,50
 Twee tongetjes in hun boter

Bouillabaisse 'Marseille' — 25,50
 Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille

 Choucroute au saumon fumé — 21,50
  Zuurkool met gerookte zalm

  

DESSERTS

Pruneaux en vin rouge, glace pistaches — 7,50
  In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs

Dame blanche — 6,50
  Vanille-ijs met chocoladesaus

Charlotte de fruit de la passion, sorbet de framboises — 8,50
  Passievruchtenbavaroise met frambozen-sorbetijs

 Crème brûlée parfumé au citron— 8,50
  Crème brûlée met citroen

Nougat glacée à la coulis de framboises — 8,50
  IJsnougat met frambozencoulis

Plateau de fromages — 9,50
  Bordje Franse kazen