DINER
wo t/m Zo van 16.30 tot 20.00

                

VOORGERECHTEN

Paté maison avec compote de prunes — 9,50
   Huisgemaakte paté met pruimencompôte 

Truite fumé au raifort — 11,50
   Gerookte forel met mierikswortelcrème 

Salade chèvre chaude - 12,50
   Salade met gegratineerde geitenkaas

Croquettes de crevettes de Holtkamp - 13,50
   Garnalenkroketjes van Holtkamp

Gamberoni al ajillo — 10,50
   Kleine gamba's in knoflookolie

   

SOEPEN

Soupe de tomates Provençale - 6,50
   Provençaalse tomatensoep

Soupe de poissons des rochers — 8,50
  Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons

Soupe à l'oignons gratinée — 7,50
   Gegratineerde uiensoep

HOOFDGERECHTEN

Entrecôte au poivre vert — 23,50
 Entrecote met groene pepersaus

Confit de canard et choucroute — 23,50
   Geconfijte eendenboutjes met zuurkool

Loup de mer au beurre blanc - 21,50
   Zeewolf-filet met witte wijn-botersaus

Bar de mer avec ratatouille et basil - 22,50
   Zeebaars met ratatouille en basilicumpuree

Bouillabaisse de Marseille — 26,50
 Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille

  DESSERTS

Pruneaux au vin rouge, glace pistaches — 7,50
  In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs

Dame blanche — 7,50
  Vanille-ijs met chocoladesaus

Charlotte de cassis, glace au chocolat — 8,50
  Zwarte bessenbavaroise met chocolade-ijs

Gingembre à la crème — 6,50
   Gemberbolletjes met dunne room 

Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
   IJsnougat met frambozencoulis

Plateau de fromages — 9,50
  Bordje Franse kazen